jubilej


Најнови вести

(22.04.2017)
тоцка ИЗБЕРЕТЕ МАТИЧЕН ЛЕКАР КАЈ НАС

(22.02.2017)
тоцка СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА- ДО 30% ПОПУСТ НА ТЕСТОВИ ЗА АЛЕРГИИ

(21.02.2017)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

(13.08.2016)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на БИОХЕМИЧАР

(11.07.2016)
тоцкаКонкурс  за  упатување  на  специјализација

(07.05.2016)
тоцкаОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ:ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  ИНТЕРНИСТ и ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  по МЕДИЦИНА на ТРУДОТ

(07.04.2015)
тоцкаОдбележан Нашиот 5 Годишен Јубилеј

(16.02.2015)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(11.11.2014)
тоцкаПРОМЕНЕТО  СЕДИШТЕТО  НА  НАШАТА  ПОЛИКЛИНИКА

(06.06.2014)
тоцкаУСПЕШЕН НАСТАП НА 5 тиот КАРДИОЛОШКИ КОНГРЕС

(08.05.2014)
тоцкаОд  ДЕНЕС во ФУНКЦИЈА НАЈНОВА АВТОМАТИЗИРАНА АЛЕРГОЛОШКА  и  БИОХЕМИСКА  АПАРАТУРА

(22.04.2014)
тоцкаПРЕГЛЕДИ  НА  РАБОТНИЦИ  КОИ  РАБОТАТ  СО  ИЗВОРИ  НА  ЈОНИЗИРАЧКО  ЗРАЧЕЊЕ

(09.04.2014)
тоцкаСловачкиот Амбасадор во посета на нашата Поликлиника

(12.12.2013)
тоцкаMD CLUB -  ПРЕДАВАЊЕ ОД ПЕРСОНАЛОТ ВО БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

(22.11.2013)
тоцкаПочна со работа нашиот MD - CLUB

(12.11.2013)
тоцкаДОДЕЛЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

(27.10.2013)
тоцкаДРУЖЕЊЕТО - ИМПЕРАТИВ ЗА НАШИОТ УСПЕХ

(15.04.2013)
тоцкаОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ


(12.10.2012)
тоцка ОД 12.10.2012 ЌЕ ИМ СЛУЖИМЕ И НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КУРАТИЦА


 

 

Click for Ohrid , Macedonia Forecast

 

 

ОД 12.10.2012 ЌЕ ИМ СЛУЖИМЕ И НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КУРАТИЦА

 
ВРЗ ОСНОВА НА БАРАЊЕТО НА ЖИТЕЛИТЕ И СОВЕТОТ НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА - С.КУРАТИЦА ПОЧНУВАЈЌИ ОД ПЕТОК 12.10.2012 ПА НАТАКА, ОД ПОЧЕТОКОТ ДВА ПАТИ НЕДЕЛНО А ПОТОА И РЕДОВНО СЕКОЈДНЕВНО
(ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕМЕ КОНЦЕСИЈАТА ОД СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ) ЌЕ БИДЕ ПРИСУТЕН НАШ ЗДРАВСТВЕН ПЕРСОНАЛ ВО СЕЛСКАТА АМБУЛАНТА ВО С.КУРАТИЦА- ОХРИДСКО СО ШТО СМЕТАМЕ ДЕКА ЌЕ МОЖЕМЕ ДА ОДГОВОРИМЕ НА ОСНОВНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ ПОТРЕБИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ВО НАВЕДЕНОТО РУРАЛНО ПОДРАЧЈЕ ПОПРИЛИЧНО ОДДАЛЕЧЕНО ОД ГРАДОТ ОХРИД
КОРИСТИМЕ ПРИЛИКА ДА ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ НА РАКОВОДСТВОТО НА СОВЕТОТ НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА КАКО И НА ЖИТЕЛИТЕ НА С.КУРАТИЦА ЗА ДОВЕРБАТА КОЈА НИ ЈА УКАЖАА
  кардиолаб
 
кардиолаб